De digitale groothandel - strategie, transformatie en technologie

Vanuit onze jarelange expertise op het snijvlak van technologie en business adviseren we graag groothandelaren in strategievorming die voortgestuwd wordt door de digitale disruptie die onze maatschappij ondervindt. Wij ondersteunen strategievorming vanuit het waarom en de kernwaarden van de onderneming, begeleiden de business transformatie en technologische vraagstukken die hiermee gemoeid zijn. 

De Wholesale Expert Group is gespecialiseerd in de bedrijfsmatige inpassing van technologische innovaties binnen de groothandelsmarkt. We helpen groothandelaren de waarde uit technologie te maximaliseren door deze te verbinden met hun strategie en begeleiden de eventuele business transformatie die hieruit voortvloeit. Daarbij hebben we een groot netwerk van technologieleveranciers en groothandelaren die we graag in verbinding brengen om ervaringen en kennis te delen.
  

Tarief: 
€ 130,- per uur
Additionele kosten: 
€ 0,40 per km
Gewenste planning: 
woensdag, 11. mei 2016 tot zaterdag, 11. mei 2019

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren