Een scan van het Product Ontwikkeling Proces

Binnen ProductStream hebben wij binnen veel groothandels en productiebedrijven ervaring opgedaan met het proces van productontwikkeling, van idee/concept tot eindproduct.

In veel situaties komen wij binnen dit proces talrijke (niet verbonden) spreadsheets, share's en dropboxen tegen.

Tijdens onze scan vergelijken wij de deze huidige situatie met een innovatief proces, gestroomlijnd door een eenvoudig implementeerbaar en configureerbaar Product Ontwikkeling Platform (PDM/PLM) waarin alle productgegevens kunnen worden opgenomen, gestroomlijnd met zelf configureerbare workflows en dashboards. Waardoor deze gegevens benaderbaar zijn voor alle betrokken intern en indien gewenst in een volgende fase ook voor leveranciers.

Voordelen kunnen worden gerealiseerd op het gebied van onder andere een verbeterde samenwerking, overzicht en inzicht in het productontwikkelingsproces, een verlaagde foutenkans, verhoogde efficiency en verhoogde productkwaliteit en een verkorte time-to- market.  

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of maak een afspraak met ons voor een oriënterend gesprek.

Zie voor meer informatie ook ons bedrijfsprofiel op Expertplace.

 

Tarief: 
€ 125. Beginnen graag eerst met oriënterende afspraak.
Gewenste planning: 
woensdag, 25. januari 2017

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren