Genereer een specifiek prijslijst voor een klant

Vraagt uw klant specifiek om een prijslijst voor een bepaald deel van het productassortiment? Het kan best een rottige klus zijn om dit netjes op te maken en te mailen naar uw klant.

In het kader van kennis delen hebben we formulierenbestand beschikbaar gesteld.

Maak daarom gebruik van de standaard aanwezige prijslijst functies binnen de informatieprofielen van Agresso Wholesale. Wanneer u er ook nog eens een formulier voor instelt, dan resulteert dit in een strak vormgegeven pdf met scanbare barcodes.

Download het kennisdocument met deze tip en krijg het stap voor stap voor elkaar.

We hebben ook het formulierenbestand dat in het kennisdocument als voorbeeld gebruikt wordt beschikbaar. Omdat het een bestand is met een minder gangbare extensie: '.lst', kunnen we deze niet goed downloadable via dit portaal aanbieden.

Wil je het prijslijst formulierenbestand ook graag ontvangen om gelijk goed op weg te zijn. Stuur dan even een kort berichtje via deze link. Mailen we je het direct toe.

Tarief: 
Kosteloos beschikbaar
Condities: 

Kosteloos aan te vragen.

Frequentie: 
n.v.t.
Gewenste planning: 
vrijdag, 26. januari 2018

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren