Maak een inkooporder met afbeeldingen

Je bestelt regelmatig producten bij leveranciers. Ondanks dat producten voorzien zijn van een productcode kan een productafbeelding op de bestelling de foutkans verminderen. Binnen Unit4 Agresso Wholesale / Multivers Extended kun je eenvoudig productafbeeldingen weergeven op de bestelling die je e-mailt of afdrukt.

In het kader van kennis delen stellen we het formulierenbestand beschikbaar om dit voor elkaar te krijgen.

Omdat het een bestand is met een minder gangbare extensie: '.lst', kunnen we deze niet goed downloadable via dit portaal aanbieden.

Wil je het formulierenbestand voor de inkooporder met afbeeldingen graag ontvangen, stuur dan een kort berichtje via deze link. Mailen we je het direct toe.

Dit bestand dient opgeslagen te worden bij de andere formulierbestanden. Tevens dien je dit opgeslagen bestand te selecteren in de documentopmaak. Pas de afbeeldingsformule in de eerste kolom aan, zodat de productafbeeldingen correct worden weergegeven en pas het formulier eventueel verder naar wens aan.

Veel plezier met de volgende bestelling!

Tarief: 
Kosteloos beschikbaar
Condities: 

Kosteloos aan te vragen

Frequentie: 
n.v.t.
Gewenste planning: 
vrijdag, 26. januari 2018

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren