Programma- en kwaliteitsmanagement groothandels

Ik help groothandelsklanten door begeleiding van de gedefinieerde veranderingsprogramma's en kwaliteitsbewaking bij implementaties van technologie.

Bij de implementatie van nieuwe technologie leveren de aanbieders veelal capaciteit en begeleiding vanuit een functioneel perspectief. De veranderkundige aspecten en begeleiding van het transitieproces voor de organisatie en processen worden geacht door de groothandel zelf geleverd te worden.

Deze specifieke competenties en ervaringen hebben groothandels vaak niet in huis. Door het ontbreken van deze verbinding ligt het niet behalen van project- en strategische bedrijfsdoelstellingen op de loer.

Ik kom graag in contact met groothandels waar ik een boost kan geven aan de ontwikkeling van mensen en ervoor kan zorgen dat, door projectmatige aansturing van ICT-initiatieven, bedrijfsprocessen effectiever worden.

Tarief: 
Neem s.v.p. contact op
Frequentie: 
In overleg af te spreken
Gewenste planning: 
donderdag, 2. juni 2016 tot dinsdag, 31. december 2019

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren