SSCC (pallet)label printing

Met een SSCC label zijn uw goederen identificeerbaar en traceerbaar in uw eigen interne proces en in uw hele supply chain.

Labeling van uw goederen en zendingen
Wij leveren oplossingen voor het labelen van uw goederen en zendingen bij goederenontvangst, het gereedmelden van productieorders, bij orderpicken, verpakken of verzenden.

Onze oplossingen variëren van een eenvoudige standaard PC applicatie, tot volledig automatische printoplossingen geïntegreerd met applicators en uw Warehouse Management Systeem (WMS) of Unit4 Agresso Wholesale en Multivers Extended.

GS1 richtlijnen en standaarden
Met onze oplossing print u labels voor uw pallets, dozen of rolcontainers die voldoen aan alle GS1 richtlijnen en standaarden voor het palletlabel en de Serial Shipping Container Code (SSCC).

Printen: handmatig, automatisch of via het web
Wij bieden verschillende mogelijkheden om printopdrachten te genereren. Bijvoorbeeld handmatig via een printapplicatie op een PC of tablet. Of volledig automatisch, getriggerd door uw Unit4 ERP pakket. Ook is het mogelijk om een online web portal te creëren waarmee u het labelen van uw goederen door uw externe vestigingen of toeleveranciers faciliteert en borgt.

Bij het printen worden de labels voorzien van de juiste variabele informatie. Zoals artikelnummers, aantallen of gewichten, houdbaarheidsdata en partij/batch. Deze kunnen wij uitlezen uit een Excelbestand, database, ERP, WMS of een weegschaal.

Meer weten?
Nodig ons uit voor een goed gesprek over uw logistieke doelstellingen, uitdagingen en ideeën.

Of volg ons en blijf op de hoogte van onze activiteiten en de ontwikkelingen in uw branche.

Gewenste planning: 
maandag, 4. juli 2016

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren