Voice picking, spraakgestuurd orderverzamelen

Voice picking zorgt ervoor dat de medewerkers in uw magazijn efficiënt werken en geen fouten maken. Ze hebben hun handen vrij, zijn volledig gefocust op hun werkzaamheden en worden door het systeem aangestuurd en gecontroleerd.

Meer efficiency en minder fouten in uw orderpick proces!
Voicepicking is een techniek waarmee de medewerkers in uw magazijn door middel van spraak met uw ERP of WMS systeem communiceren. Ze worden volledig papierloos aangestuurd. Ze hebben hun handen vrij, focussen zich volledig op hun werkzaamheden, werken efficiënt en maken geen fouten. De werkzaamheden worden realtime gecontroleerd en verwerkt in uw ERP of WMS systeem. Hierdoor heeft u realtime inzicht in de status van orders en de prestaties van uw medewerkers.

Optimale ondersteuning en aansturing van processen
Omdat uw medewerkers niet meer op een scherm of op papier kijken is het belangrijk dat ze via voice exact de juiste informatie en instructies krijgen.

Wij bieden hiervoor ‘best practice’ voice templates en workflows, gebaseerd op vele wereldwijde implementaties. In een workshop richten wij deze templates samen met u in. Zodat de spraakdialogen precies passen bij uw operationele processen.

Uitgangspunt is de functionaliteit die Unit4 Agresso Wholesale en Multivers Extended u biedt. Mogelijk kunt u uw processen echter nog efficiënter maken door extra intelligentie toe te voegen. Zoals slimme looproutes en het combineren, doorgeven of splitsen van orders. Wij bieden hiervoor een ordermanagement module. Inclusief dashboard voor inzicht in openstaande werkzaamheden, bezetting en prestaties van medewerkers.

Integratie met uw huidige systeem
U krijgt een betrouwbare koppeling met uw ERP systeem. Wij beschikken over gecertificeerde en voorgedefinieerde interfaces voor Unit4 Agresso Wholesale en Multivers Extended.

Meer weten?
Nodig ons uit voor een goed gesprek over uw logistieke doelstellingen, uitdagingen en ideeën. Of volg ons en blijf op de hoogte van onze activiteiten en de ontwikkelingen in uw branche.

Gewenste planning: 
dinsdag, 31. december 2019

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren