Haal uw gegevens rechtstreeks uit de database in Excel

Regelmatig willen we in Excel gegevens verwerken die uit Unit4 worden gehaald. Bijvoorbeeld voor prijslijsten, voorraadlijsten, periodecijfers of een liquiditeitsprognose.

Vaak gebeurt dat door cijfers handmatig in te voeren. Soms door gegevens te exporteren en vervolgens in te lezen. 

In alle gevallen zit daar nog best veel handwerk aan vast. Handwerk dat tijd kost en doordat handwerk gelijk staat aan een grotere kans op vergissingen, moet er ook meer tijd worden besteed aan de controle van gegevens.

Is het mogelijk om een spreadsheet te maken dat zijn gegevens rechtstreeks uit Unit4 haalt?

Ja, dat is mogelijk!

in de bijlage vindt u een beschrijving die u stap voor stap door dit proces leidt.

Indien u vragen heeft, neem gelijk contact met ons op. Dat kan via een bericht of reactie, maar door te bellen heeft u sneller antwoord op uw – wellicht prangende – vraag. 

Wilt u meer weten over de andere mogelijkheden m.b.t. business intelligence. Bekijk dan ook eens de website van VisualReports.

Downloads:

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief