Overslaan en naar de inhoud gaan

Vol Vertrouwen Veranderen

Wij helpen jouw groothandel kansen te pakken in een snel veranderende, digitale omgeving.

Verbindingen leggen

Wij hoeven jou niet te vertellen dat de groothandel alleen toekomst heeft als deze gebaseerd is op data. Marktplaatsen, waardeketens en consumentengedrag digitaliseren immers snel en jij wilt hierin mee.

De sleutel tot het succes zit in de digitale verbinding van je mensen, processen en systemen. De vraag is veel meer “hoe dan?” Wij helpen je hier graag bij.

Samen de uitdaging aangaan

De materie is complex en de technologische ontwikkelingen stoppen niet. Daarom focussen wij ons op het digitaliseren van groothandels. Met jouw strategie als uitgangspunt weten wij de waarde van technologie te maximeren.

We helpen bij eventuele proces- en organisatorische veranderingen en bij de implementatie van software voor datamanagement en -integratie. Jouw mensen en onze experts werken samen, als één team. Wij hebben de wijsheid immers niet in pacht en delen onze kennis gul. Die is waardevol voor iedereen.

Kansen pakken met digitalisering

Met onze focus op de digitale groothandel willen wij jouw organisatie het zelfvertrouwen geven om te blijven veranderen. Jij ziet steeds weer nieuwe kansen. Wij bedenken, begeleiden en inspireren zodat je die kansen ook echt kunt pakken.

Voordelen door kennis te delen

Wij hebben de gedachten en aanpak eind 2015 het initiatief genomen om ExpertPlace te starten. Een online kennisportaal voor groothandelaren met vergelijkbare technologische basis. Dit portaal identificeert kansen voor gemeenschappelijke innovatie, reduceert de exploitatiekosten van de huidige technologieën, deelt best practices, brengt vraag en aanbod bij elkaar en creëert een business netwerk om slimmer te handelen. Ons doel is dat kennis en innovatie bereikbaar wordt voor iedereen en daarmee het gehele netwerk concurrerender en innovatiever wordt. Alle stakeholders binnen het netwerk kunnen hiervan profiteren.

Word ook lid van het kennisnetwerk?

We verwelkomen je graag op ExpertPlace. Kun je ervaren welke voordelen kennisdelen en de kracht van community-denken biedt voor jou, je bedrijf en collega-vakgenoten.

Met slechts je voor- en achternaam, e-mailadres, bedrijfsnaam en een zelf gekozen login-naam kun je na een verificatie direct aan de slag.

Ben je nog niet geregistreerd als lid van het kennisnetwerk dan vind je hieronder het blok met de link om je nu te registeren.