ExpertPlace brengt vakgenoten en groothandelsbedrijven met vergelijkbare processen en met dezelfde technologische bodemplaat van de Wholesale oplossing van Kerridge, voorheen Unit4, bij elkaar. Kennis en ervaring, vraag en aanbod worden inzichtelijk en bereikbaar.

Wie zijn wij?

Wij zijn Maurice Laan en Jeroen Philippi. Wij hebben beiden vele jaren ervaring binnen de groothandelsmarkt. Als lid van het Management Team bij Unit4 (nu Kerridge Commercial Systems) droegen wij eindverantwoordelijkheid voor productontwikkeling, services en sales en marketing binnen de business unit gericht op de groothandelsmarkt. In deze periode hebben wij een groot netwerk opgebouwd van klanten, technologieleveranciers, consultants en kennisinstituten. Dit netwerk combineren wij met dieptekennis over strategische vraagstukken waar groothandelaren in een digitaliserende wereld mee te maken hebben.

Kansen voor synergie

Wij zien veel kansen voor synergie binnen een groothandelsnetwerk met eenzelfde technologisch fundament. De mondiale digitalisering vraagt van iedere ketenpartner constante innovatie, specialisatie en procesefficiency. Voor groothandelaren in het MKB is het moeilijk deze ontwikkelingen individueel bij te benen. Wij geloven dan ook in de kracht van een homogeen netwerk om innovatie te creëren, samenwerking te faciliteren en kosten te reduceren.

Voordelen door kennis te delen

Wij hebben daarom eind 2015 het initiatief genomen om ExpertPlace te starten. Een online communityportaal voor groothandelaren met dezelfde technologische basis: de Wholesale oplossing van Kerridge, voorheen Unit4. Dit portaal identificeert kansen voor gemeenschappelijke innovatie, reduceert de exploitatiekosten van de huidige technologieën, deelt best practices, brengt vraag en aanbod bij elkaar en creëert een business netwerk om slimmer te handelen. Ons doel is dat kennis en innovatie bereikbaar wordt voor iedereen en daarmee het gehele netwerk concurrerender en innovatiever wordt. Alle stakeholders binnen het netwerk kunnen hiervan profiteren.

Lees verder over de abonnementsvormen en de voorwaarden

We verwelkomen je graag op ExpertPlace. Kun je ervaren welke voordelen kennisdelen en de kracht van community-denken biedt voor jou, je bedrijf en collega-vakgenoten.

Met slechts je voor- en achternaam, e-mailadres en een zelf gekozen login-naam kun je na een verificatie direct aan de slag.

Lees verder over abonnementsvormen en de voorwaarden.

Word ook lid van het kennisnetwerk

 

Maak een persoonlijk account aan

 

De juridische zaken

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacy

Disclaimer