Overslaan en naar de inhoud gaan

ExpertPlace

Onze klanten werken samen met ons, als één team, aan de oplossing. Daarbij wordt gul kennis gedeeld. Alleen zo krijg jij het zelfvertrouwen om te veranderen. Ontdek nieuwe kansen voor jouw digitale groothandel, en pak ze ook. ExpertPlace is het door ons opgerichte online kennisportaal dat jou ondersteunt.

Kennisnetwerk

ExpertPlace brengt je in contact met vakgenoten en groothandels die te maken hebben met vergelijkbare processen. Meestal werken ze met dezelfde technologische ERP-bodemplaat (zoals Kerridge). Kennis en ervaring, vraag en aanbod worden voor alle deelnemers inzichtelijk en bereikbaar gemaakt

Kansen voor synergie

De mondiale digitalisering vraagt van iedere ketenpartner constante innovatie, specialisatie en procesefficiency. Ook van jou. Maar het is ondoenlijk deze ontwikkelingen allemaal bij te benen. Wij zien mogelijkheden voor synergie binnen een groothandelsnetwerk. Kansen voor gemeenschappelijke innovatie en het reduceren van de exploitatiekosten van huidige technologieën. We delen best practices en brengen vraag en aanbod bij elkaar. We willen kennis en innovatie bereikbaar maken voor elke deelnemer en daarmee het gehele netwerk concurrerender en innovatiever maken.

Word ook lid van het kennisnetwerk?

We verwelkomen je graag op ExpertPlace. Kun je ervaren welke voordelen kennisdelen en de kracht van community-denken biedt voor jou, je bedrijf en collega-vakgenoten.

Met slechts je voor- en achternaam, e-mailadres, bedrijfsnaam en een zelf gekozen login-naam kun je na een verificatie direct aan de slag.