Overslaan en naar de inhoud gaan

We hebben het webinar van donderdag 10 oktober jl. ook opgenomen. Bekijk het webinar wanneer het jou uitkomt en maak kennis met de Qlik Sense oplossing voor de groothandel.

Op donderdag 10 oktober, 10.00 uur jl. organiseerden we een webinar waarmee we in ongeveer 25 minuten een introductie gaven in onze alles-in-één data-analyse oplossing: Wholesale Analytics Cloud.

Wholesale Analytics Cloud is gebouwd met Qlik Sense technologie, geleverd als een Software-as-a-Service. Het is een moderne business intelligence omgeving met een reeds ontwikkeld datamodel en kant-en-klare dashboards, gevoed met data uit Unit4 Wholesale.

De dashboards zijn ontwikkeld met de informatiebehoefte van de groothandel in het achterhoofd en biedt stuurinformatie op het gebied van verkoop, inkoop, logistiek en financieel.

Het webinar geeft antwoord op de vragen:

  • Hoe het (platform)concept is opgezet;
  • Hoe we daarin de samenwerking en krachten bundelen;
  • Welke voordelen dit biedt voor de groothandel, en specifiek de Unit4 Wholesale ERP gebruiker;
  • En hoe de oplossing werkt (we nemen je ter introductie mee in de beschikbare verkoop dashboards en laten zien hoeveel standaard stuurinformatie al aanwezig is).

Kortom, ben je op zoek naar een (nieuwe of vervangende) business intelligence oplossing waarbij je de mogelijkheid hebt om snel aan de slag te gaan in databedreven ondernemen? Bekijk dan dit leerzame webinar.

Of ga via deze link direct naar YouTube en bekijk het opgenomen webinar op het YouTube kanaal.

Heb je hier nog vragen over, dan kun je uiteraard ook direct contact opnemen. Ik ben te bereiken via [email protected] of via de mobiel op 06 13343057.

Dit webinar al bekeken? Ga dan naar ons tweede webinar en maak een verdieping in de oplossing met het zelf maken van dashboards op basis van het krachtige datamodel en de intuïtieve Qlik Sense functies.

Reacties

Login of registreer om te reageren