afbeelding van Jeroen Philippi
Werkelijke naam: 

Het speelveld van verkoop en marketing is sterk veranderd. De oorzaken zijn bekend. Internet en digitalisatie maakt dat mensen en organisaties via meerdere kanalen communiceren, informatie vinden, kopen en hun mening geven.

De klant staat daardoor soms verder van uw organisatie af en komt goed geïnformeerd pas laat in het vizier van verkoop. Marketing speelt een belangrijke rol om met relevante content in de juiste context in contact te komen en te blijven met potentiële klanten.

Digitalisatie biedt kansen voor nieuwe businessmodellen, maar ook veranderingen in verkoop- en marketingprocessen en in veel gevallen vraagt het om andere, meer technologiegedreven marketingvaardigheden.

Ik kom graag in contact met groothandels die vanuit deze heroriëntatie advies en ondersteuning zoeken om kansen en bedrijfsvraagstukken te vertalen naar nieuwe inzichten en transitie van verkoop en marketing. Én uiteindelijk de bedrijfsstrategie succesvol te verbinden met de vele nieuwe technologische mogelijkheden.

Functie: 
Directeur
Rol: 
Algemeen management
Consultant
Verkoopmanagement
Interesses: 
Muziek
Voetbal
Wielersport
Skills: 
Leidinggeven/management
Organisatieontwikkeling

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren