Kerridge Wholesale Service Pack 6 fix 70

De release notes Kerridge Wholesale Service Pack 6 fix 70 is beschikbaar.

Met fix 70 is er wederom een release beschikbaar gekomen met minder nieuwigheden en uitbreidingen dan normaal gesproken. In deze release, en de verwachting is ook in een aantal komende releases, is er vooral focus op belangrijk onderhoud- en herstelwerk om de bestaande stabiliteit en functionele werking van de uitgebreide bedrijfslogica in de ERP-software te borgen.

De volgende nieuwe zaken kunnen we uitlichten:

  • REST API Verladingen: onderhouden containerinhoud
    • Met het REST API bericht productShipmentProducts kan de inhoud van een container in een verlading opgevraagd worden.
  • Aanmaken eenmalig product vanuit productsamenstelling
    • Het is nu mogelijk om in het scherm “Productsamenstelling” direct een eenmalig product aan te maken en in de samenstelling op te nemen.
  • PNA / PSA controle
    • Voor de PNA / PSA controle is een nieuwe parameter beschikbaar. In deze parameter kunt je opgeven welke verkooporders, assemblageopdrachten of werkorders prioriteit krijgen op de beschikbare voorraad. Je kunt prioriteit selecteren op aanmaakdatum of huidige datum (huidige afleverdatum, datum aanvang) of initiële datum (datum initieel gewenst).

Daarnaast zijn meerdere meldingen opgelost.

Downloads:

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief