Labels aanmaken met een Zebra labelprinter

We zien in de praktijk dat het zelf ontwerpen van (product)labels voor een goede magazijnlogistiek best een lastige klus is.

Je doet dit uiteraard niet dagelijks.

We hebben daarom voor iedereen die de identificatie in zijn magazijn wil verbeteren een uitgebreid instructiedocument gemaakt hoe je (product)labels kunt ontwerpen voor een Zebra labelprinter.

Met behulp van een zebraprinter is het mogelijk om in een magazijnomgeving een veelvoud van (product)labels af te drukken. De printers kunnen snel veel labels printen als dit in de ZPL2-taal aangeleverd worden. Het maken van de juiste lay-out kan alleen vaak een lastige opgave zijn.

Zebra heeft een ontwerpprogramma beschikbaar waarmee de labels geprint kunnen worden en met behulp van dit programma kun je de labels ook grafisch ontwerpen en zelf omzetten naar het ZPL2-formaat.

Hieronder kun je het uitgebreide kennsidocument downloaden.

We begrijpen dat ondanks deze uitgebreide instructie er nog vragen kunnen zijn of behoefte aan ondersteuning. Tenslotte is het geen dagelijkse praktijk.

Neem hiervoor contact op met je resellerpartner, Unit4 of Wholesale Consulting.

Een juiste identificatie en het voorkomen van fouten in het logistieke proces is belangrijk voor de klanttevredenheid en het voorkomen van onnodige kosten door retouren en herzendigen.

Downloads:

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief