Overslaan en naar de inhoud gaan

Slimmer werken: ontdek de verborgen talenten van KCS Wholesale met Diana Goedhart.

Dit is deel 2 van de video tutorial: informatieprofielen. In dit tweede deel behandelen we het maken en aanpassen van informatieprofielen en de querykaart.

Heb je deel 1: het gebruik van informatieprofielen nog niet gezien. Bekijk deze dan hier.

Met een reeks aan video tutorials behandelen we elke keer een specifieke functionaliteit in de Wholesale applicatie. Met tips en tricks willen we zorgen dat jij slimmer gebruik maakt van deze applicatie.

Je maakt dagelijks gebruik van KCS Wholesale. Je hebt bij de start instructies van een goede collega gekregen die het ook weer van een collega had geleerd. Je hebt daarmee een bepaalde werkroutine in de applicatie opgebouwd.

Dit is veelal een werkroutine waarbij je lang niet alle mogelijkheden van de applicatie gebruikt. Vanuit de dagelijkse praktijk is er ook weer weinig tijd om de nieuwe mogelijkheden zelf te ontdekken.

Het is voor een applicatie die je dagelijks gebruikt echter wel belangrijk om je kennis bij te blijven spijkeren. Je kunt door slimmer werken al snel veel meer doen en daarbij ook meer plezier uit je werk halen.

Kortom: ga slimmer werken door de verborgen talenten te ontdekken van KCS Wholesale

Zoals eerder benoemd duiken we in deze video tutorial dieper in het maken en aanpassen van informatieprofielen en de querykaart binnen KCS Wholesale.

Reacties

Login of registreer om te reageren