Overslaan en naar de inhoud gaan

Slimmer werken: ontdek de verborgen talenten van KCS Wholesale met Diana Goedhart. Met ditmaal aandacht voor het opzetten en gebruiken van zoeksleutels en zoekprofielen.

Dit is een video tutorial waarbij we elke keer een specifieke functionaliteit in de Wholesale applicatie behandelen. Met tips en tricks willen we zorgen dat jij slimmer gebruik maakt van deze applicatie.

Je maakt dagelijks gebruik van KCS Wholesale. Je hebt bij de start instructies van een goede collega gekregen die het ook weer van een collega had geleerd. Je hebt daarmee een bepaalde werkroutine in de applicatie opgebouwd.

Dit is veelal een werkroutine waarbij je lang niet alle mogelijkheden van de applicatie gebruikt. Vanuit de dagelijkse praktijk is er ook weer weinig tijd om de nieuwe mogelijkheden zelf te ontdekken.

Het is voor een applicatie die je dagelijks gebruikt echter wel belangrijk om je kennis bij te blijven spijkeren. Je kunt door slimmer werken al snel veel meer doen en daarbij ook meer plezier uit je werk halen.

Kortom: ga slimmer werken door de verborgen talenten te ontdekken van KCS Wholesale

In deze video tutorial besteden we aandacht aan het opzetten en gebruiken van zoeksleutels en zoekprofielen.

Reacties

Login of registreer om te reageren