Cycle Count Inventarisatie een nieuwe KCS Wholesale module

Kerridge Wholesale heeft vanaf update 85 een nieuwe module beschikbaar: Cycle Count Inventarisatie.

Met deze module is het mogelijk om de voorraad het hele jaar door te tellen. Dit is bij uitstek bedoeld voor klanten die veel producten op voorraad hebben en een ABC-productclassificatie hanteren.

Waarom Cycle Count Inventarisatie

Cycle Count Inventarisatie helpt groothandels om de voorraadtelling te relateren aan de omloopsnelheid van een product. Producten die dagelijks muteren wil je uiteraard vaker tellen dan een laag volume product die slechts een aantal mutaties per maand/periode heeft.

Regelmatig inventariseren voorkomt onnodig nee-verkoop en inefficiënties in het magazijn met raapmomenten die meer tijd vergen en uiteindelijk niet volledig kunnen worden uitgevoerd. Je voorkomt hierdoor ook dat het tellen van de voorraad een klus wordt die vaak in een drukke periode met lage bezetting moet plaatsvinden.

Verkoopinformatie

Voor deze module wordt door Kerridge Commercial Systems op dit moment nog gewerkt aan de benodigde verkoopinformatie. Zodra deze informatie beschikbaar is, zullen wij het document toevoegen aan dit kennis item.

Om toch alvast een indruk te krijgen van deze nieuwe functionaliteit kan je het document hieronder downloaden. Het document is tot stand gekomen middels de release notes (85) en de implementatie in de demo omgeving.

Heb je toch nog hulp nodig? Laat het dan gerust weten op: [email protected] of bel naar +31 (0)85 0655343.

Downloads:

Nog geen lid van Expertplace?

Geniet van alle voordelen die ExpertPlace te bieden heeft zoals het downloaden van kennisdocumenten, het geven van een reactie of het plaatsen en vinden van klussen en natuurlijk het directe contact met vakgenoten!

Nu registreren

Blijf op de hoogte

Je hoeft niet alles zelf te halen. We kunnen we het ook bij je brengen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we brengen je periodiek op de hoogte van de laatste kennisontwikkelingen en actuele discussies.

schrijf je in voor de nieuwsbrief