Overslaan en naar de inhoud gaan

De e-commerce markt ontwikkelt zich razendsnel en de concurrentie is moordend. Wij inspireren jou graag in een middag om te (blijven) groeien in e-commerce.

E-commerce Xclusive is een kleinschalig en interactief event met als doel elkaar verder te helpen in e-commerce. Volg inspirerende presentaties, ga in gesprek met vakgenoten en geniet natuurlijk van de mooie locatie!

SECRID onthult de transformatie naar een mobile-only B2B en headless B2C shop
SECRID introduceert een mobile-only B2B platform voor eenvoudige bestellingen en factuurbeheer, terwijl ze via hun headless B2C kanaal creatieve vrijheid omarmen voor innovatie en klantenservice. Zo streven ze naar loyaliteit van consumenten.


Van Start-up naar B2B Shopping Award Finalist: De Succesreis van QSTA

Ontdek het succesverhaal van QSTA, dat in 1,5 jaar B2B Shopping Award Finalist werd met een indrukwekkende klantbeoordeling. Ze bieden innovatieve oplossingen voor temperatuurgevoelige leveringen en verminderen voedselverspilling, en ontzorgen partners in klantenservice, opslag en logistiek. Een must-see sessie voor B2B-tech en innovatie liefhebbers.
 

Martin van Kranenburg: AI en ChatGPT als tweede brein

Martin van Kranenburg, een toonaangevende spreker op het gebied van conversie, personalisatie en neuromarketing, deelt zijn inzichten over hoe AI en ChatGPT de e-commerce wereld zullen veranderen. Hij biedt praktische tips voor het gebruik van AI in conversie-optimalisatie.

Voor wie

Exclusief voor groothandels en merkfabrikanten. Er zijn maar een beperkt aan gratis plekken beschikbaar (maximaal 60)

Thema's

De belangrijkste onderwerpen zijn mobile-only B2B, headless B2C shop, B2B foodsector, AI en ChatGPT, Supply chain, Internationale uitrol, content marketing, digitale merkstrategie, personalisatie

De Sprekers
Nick Vermeulen - E-commerce Specialist @ Secrid
Rian Faaij, Digital Marketing Director @ Wernsing Food Family
Martin van Kranenburg, Neuromarketing Expert & Auteur Schrijven voor het brein
Okko Huisman, CEO @ CloudSuite

Meld je gratis aan
https://www.cloudsuite.com/nl_NL/resources/evenementen/ecommerce-xclusive

Reacties

Login of registreer om te reageren