Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel groothandels zetten rasse schreden op het gebied van digitalisering. Ze bedienen klanten van geautomatiseerde productfeeds, ontvangen data van leveranciers, integreren hun back-office processen volledig met hun webshops.

Om inzicht te houden op deze digitale stromen hebben we een digital control tower ontwikkeld.

Daarnaast verkopen groothandels hun producten steeds meer via geïntegreerde processen op marketplaces en verwerken automatisch binnenkomende bestellingen via e-mail. Door de groei in digitalisering wordt het steeds belangrijker deze digitale stromen transparant te maken.

Welke data is binnengekomen en er uitgegaan? Is er uitval in de verwerking? Kan er een trend ontdekt worden om dit te optimaliseren? Zijn er alarmen afgegaan, die we direct moeten opvolgen om het proces vloeiend te laten verlopen? Allemaal vragen die steeds actueler worden.

Hiervoor hebben we een digital control tower ontwikkeld

De integraties die we voor onze klanten realiseren produceren procesinhoudelijke data, die in de control tower inzichtelijk wordt gemaakt. Zo kan een digitale groothandel haar datastromen traceren, optimaliseren en nog efficiënter laten verlopen.

Geïnteresseerd in uw eigen digital control tower? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reacties

Login of registreer om te reageren