Overslaan en naar de inhoud gaan

Met ons integratieplatform “De Digitale Groothandel” is het mogelijk om EDI-berichten van en naar Agresso Wholesale / Unit4 Wholesale te verwerken.

Voor de distributie van de uitgaande EDI-berichten hebben wij een component op dit platform ontwikkeld, waarbij de parameters voor de distributie (uitvoer) van deze berichten in het ERP zelf kunnen worden vastgelegd.

Via deze parameters kan gestuurd worden of een EDI-bericht (of het ERP-inhousebericht) naar een (S)FPT(S)-server gestuurd moet worden, naar een specifiek mailadres of naar een VAN (Value Added Network zoals X.400 en AS/2).

Op deze manier kunnen groothandels die gebruik maken van Agresso Wholesale / Unit4 Groothandel zonder tussenkomst van een externe EDI-partij zelfstandig nieuwe partijen (klanten / leveranciers) aansluiten op het EDI-verkeer.

Daarmee is EDI niet zozeer meer een 1-op-1 oplossing naar een strategische klant of leverancier, maar kan bewezen EDI-technologie zeer kosteneffectief ingezet worden naar een veelvoud van zakelijke partners. De verantwoording voor een investering is veel beter te maken omdat je het onder meerdere klanten en leveranciers kunt uitsmeren.

Reacties

Login of registreer om te reageren