Overslaan en naar de inhoud gaan

Dat het mogelijk is om verkooporders aangeleverd in PDF, EDI, XML of een ander formaat - geautomatiseerd in het ERP Agresso Wholesale / Unit4 Groothandel te verwerken via het integratieplatform “de digitale groothandel”, dat wist u waarschijnlijk al.

De afgelopen weken hebben we bij bestaande klanten de nodige functionele uitbreidingen kunnen realiseren.

Zo is het nu bijvoorbeeld mogelijk om:

  • Na de automatische verwerking van de verkooporder een melding te sturen naar de verantwoordelijke binnendienstmedewerker van de betreffende klant o.b.v. een kenmerk in het ERP.
  • Een PDF juist niet als een verkooporder te verwerken o.b.v. bepaalde sleutelwoorden op de PDF, zoals bijvoorbeeld de sleutelwoorden: RETOUR, AANVULLING, CONSIGMENT, etc., en deze te filteren.
  • De aangeleverde PDF-verkooporder in de terugmelding als bijlage bij te sluiten (ook gefilterde PDF’s) met een specifieke naamgeving.

De binnendienst kan op deze manier nog efficiënter het handmatige invoer- en correctiewerk reduceren, en het veel belangrijkere klantcontact verhogen.

Met de klanten blijven we dit component verder ontwikkelen en kan door innovaties te delen iedereen van deze stappen profiteren.

Reacties

Login of registreer om te reageren