Overslaan en naar de inhoud gaan

Onlangs hebben we een kennisitem gepubliceerd waarin we het klanten gemakkelijker maken om te betalen door een betaallink op te nemen op orderbevestigingen, facturen en rekeningoverzichten.

We hebben gemerkt dat klanten van groothandels ook regelmatig vragen om een kopie factuur nadat ze een rekeningoverzicht hebben ontvangen. In de ERP-applicatie is het al mogelijk om bij ieder rekeningoverzicht alle openstaande facturen in PDF als bijlage bij te voegen. Dit kan echter leiden tot omvangrijke mails en is wellicht niet zo praktisch.

Downloadlink toevoegen aan rekeningoverzichten

Het sturen van rekeningoverzichten met een verwijzing naar een factuuroverzicht in een 'mijn omgeving' van een webshop zien we vanuit statistieken ook sporadisch geraadpleegd worden. Het betekent in de praktijk toch dat je als klant een aantal extra handelingen moet doen om in een 'mijn omgeving' in te loggen op zoek naar de desbetreffende factuur.

We hebben nu de mogelijkheid ontwikkeld om op een rekeningoverzicht een downloadlink op te nemen waarbij de klant met een druk op de knop de originele factuur kan opvragen en ontvangen. Via onze integratie-oplossing haalt de link de factuur uit de database op en ontvangt de klant de factuur nogmaals.

Interesse?

Met het genereren van een betaallink op orderbevestigingen, facturen en rekeningoverzichten, en nu het toevoegen van een downloadlink op het rekeningoverzicht zijn we weer en stapje verder in het automatiseren en digitaliseren van het debiteurenbeheer.

Heb je nog vragen hoe je dit kunt realiseren? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Reacties

Login of registreer om te reageren