Overslaan en naar de inhoud gaan

Met behulp van ons digitaal groothandelsconcept hebben we een succesvolle inkoopfactuurscanning- en automatische verwerkingsoplossing naar KCS Wholesale ontwikkelt. Zie dit kennisitem over het digitaliseren en geautomatiseerd verwerken van inkoopfacturen, zowel kosten- als goederenfacturen.

De intelligentie en procesintegratie wordt gerealiseerd met het Dovetail integratieplatform en de informatiebron voor gebruikers in het proces van inkoopfactuurverwerking en matching blijft in de KCS Wholesale applicatie georganiseerd.

Er zijn ook groothandels die behoefte hebben een stap verder te gaan en te willen kiezen voor een separate softwareapplicatie die naast de geautomatiseerde inkoopfactuurverwerking ook extra's biedt op het gebied van een autorisatie- en workflowproces, en uitgebreidere archivering van de documenten.

In deze situaties komt een oplossing zoals Elvy op de radar.

Controle, inzicht en tijdwinst

Het verwerken van inkomende facturen kan efficiënter door het proces te digitaliseren en automatiseren. Je kunt handmatig overtypen voorkomen en facturen digitaal fiatteren. Door het factuurverwerkingsproces efficiënter in te richten, krijg je controle, inzicht en bespaar je bovenal een hoop tijd.

Uitnodiging

Elvy biedt in een webinar op 19 september tussen 10.00 en 11.00 uur meer inzicht over de geautomatiseerde factuurverwerking met KCS Wholesale.

Tijdens dit webinar demonstreert Elvy diverse zaken zoals het inlezen van inkoopfacturen, het boeken richting KCS Wholesale en het digitaal accorderen. Je kunt je vrijblijvend aanmelden en tijdens dit webinar ook je vragen in de chat stellen.

INSCHRIJVEN WEBINAR

Reacties

Login of registreer om te reageren